zondag 6 november 2016

Nationale rhonrad beleving

Op 5 november was er in Naaldwijk de Nationale Rhönrad beleving. Deze wedstrijd voor de 5 laagste niveaus werd dit jaar voor de 2e keer georganiseerd.
Om 10:00 uur stonden alle deelnemers van Elistha verzameld bij het Westeraam in Elst om vervolgens met iedereen naar Naaldwijk te vertrekken.

Om 12:15 uur konden we starten met de warming-up waarna direct de opmars volgende.
Na het openingswoord van de organisatie werd de eerste ronde gestart.


De 7 deelnemers zaten op 2 banen 4 kinderen deden niveau 10 en zaten op baan 1 en 3 kinderen deden niveau 9 en zaten op baan 2. Gelukkig zaten de banen direct naast elkaar en kon iedereen gezellig bij elkaar zitten.

Sprong, spiralen en rechtuit dat was de volgorde van de wedstrijden. Na veel zenuwen van de afgelopen weken was het dan zover de oefeningen konden we laten zien aan de jury die het allemaal kritisch bekeek. Gelukkig waren, Jelte, Leon, Diede, Britt, Isabel, Kyra en Elin goed voorbereid door Joachim en Mei-yu.

Om 15:30 uur was het dan zover de prijsuitreiking met een trotse trainer aan de zijlijn stonde de 7 deelnemers te wachten of hun wel in de prijzen vielen.

Britt sterk heeft de 1e plaats op niveau 10 bemachtigd.


De andere deelnemers zijn niet in de prijzen gevallen maar hebben het wel super goed gedaan aangezien de cijfers allemaal voldoendes laten zien en de leden geen grootte fouten hebben gemaakt.

Na afloop de beroemde groepsfoto bij, op en in een rad. En daarna lekker naar huis uitrusten en nagenieten van deze leuke en gezellige wedstrijden

Jelte, Leon, Diede, Britt, Isabel, Kyra en Elin jullie zijn toppers!

Foto's van Anne loes