zondag 11 maart 2018

Districtwedstrijden 10 maart


Wat een mooie Rhonrad wedstrijd hebben we zaterdag 10 maart in Hengelo kunnen zien. Ondanks het vroege tijdstip en de locatie die wat lastig te vinden was, was iedereen op tijd aanwezig om deel te kunnen nemen aan deze Rhonradwedstrijd in Hengelo. Met 7 deelneemsters in de eerste vroege wedstrijd en drie later op de dag was Elistha goed vertegenwoordigd. Dat iedereen ook nog met een medaille naar huis kon maakte de dag helemaal compleet en zet Elistha Rhonrad mooi op de kaart.
De ochtenwedstrijd begon met spiralen. Dat is altijd weer even wennen aan de vloer, omdat in Elst getraind wordt op een reguliere trainingsvloer maar de wedstrijd vaak plaats vind op een veel gladdere houten vloer. Zo ook in Hengelo. Gelukkig heeft iedereen zich hier uitstekend door heen weten te rollen en mooie oefeningen kunnen laten zien. Ook Britt, Kyra en Diede die in de derde wedstrijd hun kunnen hebben laten zien, hebben ondanks het lange wachten, ook een uitstekende prestatie neergezet.

Uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in 3 brons, 3 zilver, 2 gouden medailles en twee deelnemermedailles. Een prestatie waar het rhonrad team Elst absoluut trots op mag zijn.

Klik hier voor enkele foto's.