dinsdag 1 mei 2018

2e Elster Rhonrad Open

7 april vond de 2e Elster Rhonrad Open plaats. Deze wedstrijd werd dit keer gehouden in Elst en in totaal deden er aan deze wedstrijd 40 deelnemers mee.
In alle vroegte verzamelden de deelnemers zich al bij de gymzaal om te helpen met het opbouwen van de zaal. In de tussentijd konden de ouders, die in grote getale aanwezig waren, een plekje zoeken langs de zijlijn.
Na een kort welkomst woord was het dan tijd om te beginnen met de wedstrijd. Door het grote deelnemersaantal moest er een zeer strak schema gehanteerd worden. Gelukkig werkte iedereen daar goed aan mee, en kon de uitloop tot een minimum worden beperkt. De Elistha deelnemers begonnen op rechtuit, terwijl de deelnemers van DOK Ede op sprong hun kunnen lieten zien. Na het wisselen van onderdeel was het rond 12 uur tijd voor een korte pauze, waarna het in de middag tijd was voor het onderdeel spiralen.
Rond 14.00 uur waren alle deelnemers aan de beurt geweest en was het wachten op de einduitslag. Nadat alle medailles waren uitgedeeld, is tenslotte nog de kampioensbeker 2018 uitgedeeld aan de deelnemer die het hoogste puntenaantal wist te halen. Dit jaar ging deze beker naar Jade Michies. Zij behaalde een totaal score van 24.85 punten.

De uitslagen van de wedstrijd vind je hier. Foto's zijn terug te vinden via het tabblad foto's.